Advanced Snail 96 Mucin Power Essence -hoitoneste

4.60 out of 5 rvostelun perusteella
(rviot)

28.40

Varastossa

Tämä intensiivistä kosteutusta tarjoava hoitoneste sisältää 96% etanaseerumia. Etanaseerumi on tunnettu äärimmäisen kosteuttavasta vaikutuksestaan joka auttaa pitämään ihon elinvoimaisena ja hehkeänä.

Ravinteikas etanaseerumi myös auttaa korjaamaan ihoa tehden tästä hoitonesteestä ihanteellisen niin kuivan ihon hoitoon kuin myös epäpuhtauksien jättämien jälkien tasoittamiseen.

tuotetunnus (SKU) COS001 Osastot: , , , ,

Kuvaus


Käyttö:
Taputtele iholle puhdistuksen jälkeen aamuin illoin. Hoitoneste sopii erityisesti helposti rasvoittuvalle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle sekä sekaiholle kevyen koostumuksensa ansiosta. 

 

Ainesosat:
Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol,1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Arginine, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Phenoxyethanol

 

Pakkauskoko: 100ml

 

5 arviota tuotteelle Advanced Snail 96 Mucin Power Essence -hoitoneste

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Vilma

  Tuote on riittoisa, sillä yksi painallus riittää koko kasvoille. Lisäksi se imeytyy nopeasti jättämättä ihoa tahmaiseksi. Iho tuntuu käytön jälkeen kosteutetulta, joten tuote riittää jo yksinään hoitamaan ihoa eikä näin ollen välttämättä tarvitse aina kosteusvoidetta päälle. Soveltuu tarvittaessa myös meikin alle, koska ei jätä iholle kalvoa, mitä jotkin etanaseerumit tekevät.

 2. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Sarah

  Kosteuttaa talvi-ihon hyvin, hyvin riittoisa tuote. Iho ollut paremmassa kunnossa tuotteen myötä, ja jopa aknearvetkin hieman lievittyneet tuotteen käytön myötä.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Roosa

  Lempeä, nopeasti imeytyvä kosteuttaja, joka myös tehoaa myös elämän mittaisiin aknearpiin. Etenkin talvella toiminut täydellisesti eikä ihoa ole kiristänyt.

 4. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Elina

  Riittoisa, kosteuttaa sekä imeytyy nopeasti iholle.

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Senni

  Ihanan nopeasti imeytyvä, riittoisa ja kosteuttava tuote.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *