Loppuunmyyty

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence -hoitoneste

4.60 out of 5 rvostelun perusteella
(rviot)

28.40

Out of stock

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence on intensiivistä kosteutusta tarjoava hoitoneste, joka sisältää 96% etanaseerumia.

Etanaseerumi on tunnettu äärimmäisen kosteuttavasta vaikutuksestaan, joka auttaa pitämään ihon elinvoimaisena ja hehkeänä.

Ravinteikas etanaseerumi on oiva apu niin kuivalle iholle kuin ihon epäpuhtauksien jättämien jälkien tasoittamiseen sekä hyperpigmentaation merkkien häivyttämiseen. Säännöllisellä käytöllä tuote pitää ihosi terveenä ja elinvoimaisena.

Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

Tämän tuotteen pH arvo on 6.5.

 Lue lisää Green and Gracen blogista 

Varasto loppu

Kuvaus


Käyttö:

Taputtele iholle puhdistuksen jälkeen aamuin illoin.

 

Ainesosat:
Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol,1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Arginine, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Phenoxyethanol

 

Pakkauskoko: 100ml

 

5 arviota tuotteelle Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence -hoitoneste

 1. Vilma

  Tuote on riittoisa, sillä yksi painallus riittää koko kasvoille. Lisäksi se imeytyy nopeasti jättämättä ihoa tahmaiseksi. Iho tuntuu käytön jälkeen kosteutetulta, joten tuote riittää jo yksinään hoitamaan ihoa eikä näin ollen välttämättä tarvitse aina kosteusvoidetta päälle. Soveltuu tarvittaessa myös meikin alle, koska ei jätä iholle kalvoa, mitä jotkin etanaseerumit tekevät.

 2. Sarah

  Kosteuttaa talvi-ihon hyvin, hyvin riittoisa tuote. Iho ollut paremmassa kunnossa tuotteen myötä, ja jopa aknearvetkin hieman lievittyneet tuotteen käytön myötä.

 3. Roosa

  Lempeä, nopeasti imeytyvä kosteuttaja, joka myös tehoaa myös elämän mittaisiin aknearpiin. Etenkin talvella toiminut täydellisesti eikä ihoa ole kiristänyt.

 4. Elina

  Riittoisa, kosteuttaa sekä imeytyy nopeasti iholle.

 5. Senni

  Ihanan nopeasti imeytyvä, riittoisa ja kosteuttava tuote.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *