KOSKA GREEN AND GRACE LÄHETTÄÄ TILAAMANI TUOTTEET?

Tuotteiden tavallinen toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Saat meiltä aina sähköpostin, kun tilauksesi on vastaanotettu sekä, kun se on postitettu. Jos tilausvahvistus ei tullut perille, tarkastathan roskapostikansiosi. Sähköpostimme on saattanut vahingossa ohjautua sinne.

Voit valita tilauksesi toimituksen joko Postin tai Matkahuollon kautta. Saat ilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä antamaasi numeroon, kun pakettisi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä (Postin toimipisteet, useat K-marketit, R- kioskit, paikalliset toimijat sekä pakettiautomaatit).

OSTAMANI TUOTTEET OVAT JÄLKITOIMITUKSESSA. MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA?

Mikäli ostamasi tuote tai tuotteet ovat jälkitoimituksessa, toimituksen kesto on hieman tavallista pidempi. Toimitus tässä tapauksessa kestää 4-7 arkipäivää. Koska pyrimme aina toimittamaan tilaamasi tuotteet yhdellä lähetyksellä, toimitamme kaikki tilaamasi tuotteet (varastossa olevat sekä jälkitoimitettavat) yhdessä erässä.

MINNE GREEN AND GRACE TOIMITTAA TUOTTEITAAN?

Green and Grace toimittaa tuotteitaan suomalaisiin postiosoitteisiin (poislukien Ahvenanmaa).

ONKO TILAAMILLENI TUOTTEILLE MAHDOLLISTA SAADA ILMAINEN KULJETUS?

Totta kai! Tarjoamme kaikille yli 45 euron tilauksille ilmaisen toimituksen. Toimituksen loppusumman pitää olla alennuskoodit huomioiden yhteensä 45 euroa.