MITKÄ MAKSUTAVAT GREEN AND GRACE HYVÄKSYY?

Hyväksymme useimpien suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut. Maksusi välittyy meille Paytrail Oyj:n kautta. Yhdessä suomalaisten pankkien kanssa Paytrail Oyj mahdollistaa sinulle ehdottoman turvallisen ja nopean tavan maksaa ostoksesi.

MINULLA ON ALENNUSKOODI. KUINKA KÄYTÄN KOODIN?

Voit käyttää alennuskoodisi syöttämällä sen sille osoitettuun kenttään maksuvälilehdellä. Alennuskoodeja ei ole mahdollista yhdistää keskenään.

MIHIN ASTI OSTAMANI TUOTE SÄILYY HYVÄNÄ?

Ostamasi tuotteen takaosasta, ainesosaluettelon yhteydestä, löytyy avatun purkin kuva, johon on merkitty aika, jonka tuote säilyy normaalioloissa. Jotta ostamasi tuote säilyisi mahdollisimman pitkään hyvänä, on suositeltavaa säilyttää tuote huoneenlämmössä siististi omassa pakkauksessaan suoralta auringonvalolta suojattuna.

OVATKO GREEN AND GRACEN MYYMÄT TUOTTEET AITOJA?

Kyllä! Green and Grace toimii yhteistyössä virallisten Eurooppalaisten jakelijoiden sekä korealaisten brändien kanssa. Tämä on parhain tapa varmistua tuotteiden aitoudesta. Korealaisia kosmetiikkatuotteita myydään paljon virallisten jakelukanavien ohi. Ostamasi tuote matkaa valmistajan varastosta, Green and Gracen varastoon ja lopulta sinun hyllyllesi brändin omistajan omia jakelukanavia pitkin. Voit siis olla täysin varma, että ostamasi tuote on aito.

VOINKO MUOKATA TILAUSTANI SEN TEHTYÄNI TAI VAIHTOEHTOISESTI PERUA TILAUKSEN KOKONAAN?

Olemassa olevaa tilausta ei valitettavasti voi muokata. Virheklikkauksia sattuu, mistä syystä tilaus on mahdollista peruuttaa, niin kauan kuin tuote on varastollamme (lisää tietoa toimitusajoista kohdassa toimitukset). Otathan virheen havaittuasi meihin yhteyttä mahdollisimman pikaisesti, jotta saamme pysäytettyä tuotteesi toimituksen (contact@greenandgrace.com).