MITKÄ MAKSUTAVAT GREEN AND GRACE HYVÄKSYY?

Hyväksymme useimpien suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut sekä yleisimmät luottokortit. Voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla. Maksun välittäjänä toimii suomalainen maksulaitos Paytrail Oyj. Yhdessä suomalaisten pankkien kanssa Paytrail mahdollistaa sinulle ehdottoman turvallisen ja nopean tavan maksaa ostoksesi. Lue lisää Paytrailistä tästä. 

MINULLA ON ALENNUSKOODI. KUINKA KÄYTÄN KOODIN?

Voit käyttää alennuskoodisi syöttämällä sen sille osoitettuun kenttään maksu-välilehdellä. Alennuskoodeja ei ole mahdollista yhdistää keskenään.

MINULLA ON LAHJAKORTTI. KUINKA KÄYTÄN LAHJAKORTIN?

Voit käyttää lahjakorttisi syöttämällä saamasi koodin ostoskori-välilehdellä. Lahjakortti on mahdollista käyttää yhdessä tai useassa erässä. Mikäli lahjakorttisi ei kata koko tilaustasi, voit maksaa jäljelle jäävän summan muilla maksuvaihtoehdoilla. Jos sinulla on kysyttävää lahjakortteihin liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (contact@greenandgrace.com).

MIHIN ASTI OSTAMANI TUOTE SÄILYY HYVÄNÄ?

Ostamasi tuotteen takaosasta, ainesosaluettelon yhteydestä, löytyy avatun tuotteen kuva, johon on merkitty aika, jonka tuote säilyy käyttökelpoisena normaalioloissa. Jotta ostamasi tuote säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään, on suositeltavaa säilyttää tuote huoneenlämmössä siististi omassa pakkauksessaan suoralta auringonvalolta suojattuna.

OVATKO GREEN AND GRACEN MYYMÄT TUOTTEET AITOJA?

Kyllä! Green and Grace toimii yhteistyössä virallisten eurooppalaisten jakelijoiden sekä korealaisten brändien kanssa. Tämä on parhain tapa varmistua tuotteiden aitoudesta. Korealaisia kosmetiikkatuotteita myydään paljon virallisten jakelukanavien ohi. Ostamasi tuote matkaa valmistajan varastosta, Green and Gracen varastoon ja lopulta sinun hyllyllesi brändin omistajan omia jakelukanavia pitkin. Voit siis olla täysin varma, että ostamasi tuote on aito.

VOINKO MUOKATA TILAUSTANI SEN TEHTYÄNI TAI VAIHTOEHTOISESTI PERUA TILAUKSEN KOKONAAN?

Olemassa olevaa tilausta ei valitettavasti voi muokata. Virheklikkauksia sattuu, mistä syystä tilaus on mahdollista peruuttaa, niin kauan kuin tuote on varastollamme (lisää tietoa toimitusajoista kohdassa toimitukset). Otathan virheen havaittuasi meihin yhteyttä mahdollisimman pikaisesti, jotta saamme pysäytettyä tuotteesi toimituksen (contact@greenandgrace.com).