ONKO TILATTU TUOTE MAHDOLLISTA PALAUTTAA?

Olemme hyvin pahoillamme, ettet ollut tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen. Mikäli pakkaus on avaamaton ja tuotteen sinetti on yhä ehjä ja paikoillaan, on tuotteen palautus mahdollista. Lähetäthän 30 vuorokauden sisällä tuotteen saapumisesta sähköpostitse ilmoituksen asiasta osoitteeseen contact@greenandgrace.com. Pyydämme, että liität viestiisi tilausnumerosi sekä koko nimesi palvelumme nopeuttamiseksi. Huomioithan, että tapauksissa, joissa virheetön tuote palautuu meille, asiakkaamme on vastuussa tuotteen postituksen aiheuttamista kustannuksista kokonaisuudessaan.

EN EHTINYT NOUTAMAAN PAKETTIA NOUTOPISTEESTÄ, MITÄ TEEN?

Noutopiste säilyttää pakettiasi 14 vuorokautta, jonka jälkeen paketti palautuu automaattisesti Green and Gracelle. Otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen contact@greenandgrace.com mikäli unohdit hakea pakettisi.

ONKO TILATTU TUOTE MAHDOLLISTA VAIHTAA TOISEEN?

Voit palauttaa avaamattoman tuotteen (kts. kohta ‘Voinko palauttaa tilaamani tuotteen?’). Green and Gracen tuotteita ei ole mahdollista vaihtaa.

TILAAMANI TUOTE SAAPUI PERILLE VAURIOITUNEENA, MITÄ TEEN?

Me olemme pahoillamme, että pakettisi vioittui matkalla! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen contact@greenandgrace.com, autamme sinua mielellämme ratkaisemaan asian. Lähetäthän sähköpostisi mukana seuraavat tiedot– tilausnumerosi, koko nimesi sekä kuvan vaurioituneesta tuotteesta.