Intohimo

Green and Grace syntyi halusta tuoda suomalaisten ulottuville laadukkaita, luonnollisia ihonhoitotuotteita. Valikoimiimme kuuluu sekä tunnettuja Korealaisia ihonhoito brändejä että Eurooppalaisia ihonhoitosarjoja.

Puhtaus

Meille tärkeintä ovat tuotteidemme raaka-aineet. Tuotteet, joita myymme, sisältävät vain kaikkein välttämättömimmät ainesosat. Ei väriaineita, alkoholia tai parabeeneja. Jotta sinun olisi helppo tarkastaa tuotteidemme sisältöjä, verkkosivumme listaavat kaikkien tuotteidemme ainesosat.

Innovatiivisuus

Monet länsimaiset ihonhoitobrändit ovat jo kauan hankkineet parhaat reseptinsä Aasiasta. Haluamme nyt vihdoin tuoda suomalaisten ulottuville innovaatiot, joihin Aasialaiset ovat luottaneet jo vuosikymmenien ajan. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaunis iho tarjoamalla sinulle viimeisin tieto, ihonhoitovinkit sekä innovaatiot Aasiasta ja Euroopasta.

Luontoystävällisyys

Green and Grace pyrkii minimoimaan synnyttämänsä hiilijalanjäljen. Jokainen toimintamme osa-alue on mietitty kestäväkehitys huomioon ottaen. Pakettimme ovat 100% kierrätettäviä. Autathan maapalloamme, ja viet paketit sekä paketointi paperit paperinkeräykseen.

Kauniimman ihon puolesta

-Green and Grace -tiimi