VIISI SYYTÄ MIKSI SINUN TULISI VALITA GREEN AND GRACE!

 

#1. LUONNONMUKAISET AINESOSAT 

Meille kaikkein tärkeintä on tuotteidemme raaka-aineet. Tuotteemme eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai keinotekoisia tuoksuja. Jokainen tuotteemme on läpikäynyt tiukat testit ennen hyllyysi päätymistä.

 

 

#2. UUDET INNOVAATIOT

Monet länsimaiset ihonhoitomerkit ovat jo kauan hankkineet parhaat reseptinsä Aasiasta. Haluamme nyt vihdoin tuoda suomalaisten ulottuville innovaatiot, joihin aasialaiset ovat luottaneet jo vuosikymmenten ajan. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan kauniimman ihon tarjoamalla sinulle viimeisin tieto, ihonhoitovinkit sekä innovaatiot Aasiasta ja Euroopasta.

 

 

#3. LÄPINÄKYVYYS

Aasialaisia merkkejä väärennetään paljon. Green and Grace myy ainoastaan virallisten myyntikanavien kautta hankittuja tuotteita. Asiakkaanamme voit olla varma, että ostamasi tuote on aito ja siten turvallinen käyttää.

 

 

#4. SUOMALAISUUS

Green and Grace sijaitsee Tampereella. Maksamme kaikki veromme Suomeen. Työllistämme eri alojen ammattilaisia aina kirjanpidosta nettisivujen ylläpitoon. Koska haluamme tukea nuorten suomalaisten työllistymistä, suurin osa käyttämistämme palveluntarjoajista ovat alle 30- vuotiaita.