1.YLEISTÄ

Näitä ehtoja ja rajoituksia sovelletaan Green and Grace -verkkokaupasta ostettuihin lahjakortteihin (”Green and Grace e-lahjakortti” tai “lahjakortti”). Ostamalla Green and Grace -lahjakortteja hyväksyt nämä ehdot ja rajoitukset (”Ehdot” tai “Rajoitukset”). Green and Grace pidättää oikeuden näiden ehtojen ja rajoitusten tulkitsemiseen, muuttamiseen tai lakkauttamiseen siitä erikseen ilmoittamatta. Uusimmat ehdot julkaistaan aina Green and Grace -verkkokaupassa.

Green and Grace e-lahjakortin haltija voi maksaa koko ostoksensa tai osan siitä lahjakortin saldolla. Jos lahjakorttisi ei kata koko ostostasi, voit maksaa loppuosan muulla maksutavalla. Voit tarkistaa lahjakorttisi saldon joko omalta asiakastililtäsi tai ottamalla yhteyttä Green and Grace -asiakaspalveluun (contact@greenandgrace.com).

2. LAHJAKORTIN TOIMITUS

Green and Grace e-lahjakortti toimitetaan heti maksun suoritettuasi valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli lahjakortti ei ole tullut perille viimeistään tunnin kuluessa maksusta, tarkastathan roskapostikansiosi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme (contact@greenandgrace.com).

3. LAHJAKORTIN VOIMASSAOLO

Green and Grace e-lahjakortilla ei ole viimeistä voimassaolopäivää. Green and Grace e-lahjakorttia on mahdollista käyttää, kunnes kortin saldo on nolla. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Green and Grace verkkokauppaan myönnetyt alennuskoodit eivät koske lahjakortteja.

4. PALAUTUKSET

Jos palautat tuotteet postitse ja ne on maksettu kokonaan Green and Grace e-lahjakortilla, tai jos näitä on käytetty yhdessä muun maksutavan kanssa, palautamme maksun myöntämällä saldoa Green and Grace e-lahjakortille ennen palautusta muille maksutavoille. Uusi Green and Grace e-lahjakortti lähetetään sinulle sähköpostitse, kun palautusprosessi on valmis.