Green and Grace Kutsuohjelman (”Ohjelma”) kautta rekisteröidyt Green and Grace Oy:n asiakkaat (”Asiakkaat”) voivat ansaita alennuksia ja muita voimassa olevia etuja (”Edut”) veloituksetta tuleviin tilauksiinsa kutsumalla ystäviä Green and Grace Oy:n asiakkaiksi.

Osallistuakseen Green and Grace Oy:n asiakkaiden tulee hyväksyä nämä ehdot, joista tulee osa Green and Gracen yleisiä sopimusehtoja.

1. MITEN ANSAITA ETUJA KUTSUISTA?

Green and Grace Oy:n asiakkaat voivat ansaita etuja seuraavien ehtojen täyttyessä: (i) kutsuttu ystävä klikkaa kutsulinkkiä, ja (ii) kutsuttu ystävä tekee ja maksaa Green and Grace Oy:n kautta tilauksen, jonka arvo on vähintään 50 euroa.

Kutsuva Green and Grace Oy:n asiakas saa kutsussa tai mukana olevissa mainosmateriaaleissa mainitun edun, kun kutsuttu ystävä on tehnyt ja maksanut Green and Grace Oy:n kautta vähintään 50 euron arvoisen tilauksen. Green and Grace Oy:n asiakkaiden on mahdollista ansaita yksi etu per kampanja, jollei kutsussa ja mukana tulevissa mainosmateriaaleissa muuta mainita.

2. HYVÄKSYTTY TILAUS

Hyväksytyn tilauksen tulee olla arvoltaan yhteensä 50 euroa (ennen toimituskuluja sisältäen verot). Hyväksytty tilaus tulee tehdä Green and Grace Oy:n sivujen kautta. Tehty tilaus on maksettava ennen kuin Green and Grace Oy:n asiakas voi saada edun.

3. ETUJEN LUNASTAMINEN

Etu on mahdollista lunastaa Green and Grace Oy:n verkkokaupan kautta. Etu on lunastettava 3kk kuluessa kampanjakoodin vastaanottamisesta. Kampanjakoodit ovat mainostarkoituksiin myönnettyjä kuponkeja; niillä ei ole rahallista arvoa ja niitä ei voi siirtää eikä vaihtaa käteiseksi. Kampanjakoodien lunastaminen on mahdollista vain vähintään 50 euron arvoisten tilausten yhteydessä.

Etuja ei voi ansaita luomalla useita käyttäjätilejä. Erillisille käyttäjätileille kertyneitä kampanjatuotteita ei voida yhdistää yhteen tilaukseen.

4. KUTSUJEN JAKAMINEN

Kutsuja tulee käyttää vain henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Kutsulinkkejä ei pidä julkaista eikä jakaa kaupallisilla verkkosivustoilla (kuten kuponkisivustoilla, Suomi24:ssä tai Vauva.fissä) tai blogeissa. Green and Grace Oy:n asiakkaita kielletään ”spämmäämästä” ketään kutsuilla. Tähän sisältyvät massa sähköpostit, tekstiviestien tai viestien lähettäminen ihmisille, joita et tunne, tai automaattisten järjestelmien tai robottien käyttäminen mitä tahansa kanavaa käyttäen kampanjakuponkisi jakamiseksi.

5. KUTSUTUT YSTÄVÄT

Kutsutut ystävät, jotka ovat rekisteröityneet käyttämällä hyväksyttyä kutsulinkkiä, saavat myös etuja, joista kerrotaan heidän vastaanottamassaan sähköpostissa. He voivat lunastaa edun seuraavan hyväksytyn tilauksen yhteydessä. Edun saadakseen kutsutun ystävän on oltava uusi asiakas (hänen tietojaan ei ole Green and Grace asiakasrekisterissä).

6. USEAT KUTSUT

Kutsuttu ystävä voi käyttää vain yhtä kutsulinkkiä. Jos kutsuttu ystävä saa kutsulinkin usealta Green and Grace- asiakkaalta, vain Green and Grace- asiakas, jonka kutsulinkkiä kutsuttu ystävä on käyttänyt, voi vastaanottaa edun.

Green and Grace- asiakkaan on mahdollista kutsua useita ystäviään Kutsuohjelmaan. Green and Grace- asiakkaan ansaitsemien Etujen määrä on rajoitettu yhteen (1) per kampanja ja yhteensä kahteen (2) per kalenterivuosi.

Ohjelmaa ei ole mahdollista yhdistää muihin Green and Grace Oy:n kampanjoihin.

7. IRTISANOMINEN JA MUUTOKSET

Green and Grace Oy voi keskeyttää tai päättää Kutsuohjelman tai asiakkaan mahdollisuuden osallistua Kutsuohjelmaan milloin tahansa mistä syystä syystä tahansa.

Pidätämme oikeuden evätä Kampanjatuotteet, jos huomaamme tapahtumia, jotka meidän mielestämme vilpillisiä tai Green and Grace Oy:n Yleisten Sopimusehtojen tai Palvelun maksuehtojen vastaisia. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja tutkia kaikki kutsutapahtumat tai muokata kutsuja oman harkintavaltamme mukaan oikeudenmukaiseksi ja tarkoituksenmukaiseksi katsomallamme tavalla.

8. PÄIVITYKSET NÄIHIN EHTOIHIN

Green and Grace Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja koska vain ilman ilmoitusta. Jos muutamme näitä ehtoja, julkaisemme muutokset sivustolla greenandgrace.com. Osallistuminen Kutsuohjelmaan näiden muutosten jälkeen muodostaa hyväksynnän kyseisille muutoksille.